Оригінальна закуска, яку дуже просто заготовити на зиму. Якщо у вас великий урожай або вам просто захотілося урізноманітнити свої закачування, обов’язково спробуйте це блюдо. Виходить дуже смачно і незвично!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Часник – 1 головка
  • Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування смажених огірків на зиму смачний!Для смаження огірків нам знадобитися велика сковорідка або каструлю. Огірки потрібно помити і нарізати кружальцями. Змащуємо посуд для смаження соняшниковою олією і розігріваємо її. Викладаємо огірки і обсмажуємо з обох боків до появи золотистого рум’янцю.

Цибулю позбавляємо від лушпиння і нарізаємо його півкільцями.

Часник також кришимо ножем і додаємо до огірків. Обсмажуємо протягом 10-15 хв.

Миємо й нарізаємо шматочками помідори. Відправляємо їх до огірків і цибулі. Тримаємо на вогні ще 10 хв. І в завершенні додаємо оцет.

Розкладаємо все по банкам і закатуємо. Перевертаємо на кришки і утеплюємо рушником до охолодження.

Приємного апетиту!

Мариновані огірки з оцтом на зиму Огірки з оцтом 9% на зиму Огірки кільцями на зиму Огірки на зиму Різані огірки на зиму