Смажений узбецький лагман – це неймовірно ситне і смачне блюдо, підходить для домашнього обіду або вечері. Здивуйте близьких оригінальним кулінарним рецептом східної кухні.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Локшина для лагмана – 700 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Помідори консервовані – 100 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Кінза – 1 пучок
- Масло рослинне – 120 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування смаженого лагмана по-узбецьки? Заздалегідь розморожену яловичину ріжемо тонкими смужками проти волокон.
Нагріваємо олію в казані або сковороді з товстим дном. Кладемо туди шматочки яловичини і обсмажуємо до напівготовності.
Далі очищаємо від шкірки всі овочі і за необхідності промиваємо їх під водою.
Картоплю і моркву ріжемо кубиками. Ріпчасту цибулю – тонкими півкільцями.
Спершу в м’ясо кладемо цибулю. Обсмажуємо до готовності.
Після кладемо моркву і томати у власному соку. Їх можна попередньо розім’яти до стану кашки.
Викладаємо картоплю і продовжуємо обжарку.
Дрібно нарізаємо перці і баклажани. З останніх можна не знімати шкірку. Кладемо це в загальну масу і продовжуємо смажити до повної готовності всіх продуктів. Також додаємо сіль, зіру, чорний мелений перець і кінзу.
Окремо відварюємо локшину в злегка підсоленій воді.
розкладаємо По тарілках готову локшину, на неї розміщуємо обсмажені овочі з м’ясом. Готово, можна подавати до столу.
Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Смажений лагман