Смажений узбецький лагман – це неймовірно ситне і смачне блюдо, підходить для домашнього обіду або вечері. Здивуйте близьких оригінальним кулінарним рецептом східної кухні.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Локшина для лагмана – 700 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Помідори консервовані – 100 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Кінза – 1 пучок
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування смаженого лагмана по-узбецьки? Заздалегідь розморожену яловичину ріжемо тонкими смужками проти волокон.

Нагріваємо олію в казані або сковороді з товстим дном. Кладемо туди шматочки яловичини і обсмажуємо до напівготовності.

Далі очищаємо від шкірки всі овочі і за необхідності промиваємо їх під водою.

Картоплю і моркву ріжемо кубиками. Ріпчасту цибулю – тонкими півкільцями.

Спершу в м’ясо кладемо цибулю. Обсмажуємо до готовності.

Після кладемо моркву і томати у власному соку. Їх можна попередньо розім’яти до стану кашки.

Викладаємо картоплю і продовжуємо обжарку.

Дрібно нарізаємо перці і баклажани. З останніх можна не знімати шкірку. Кладемо це в загальну масу і продовжуємо смажити до повної готовності всіх продуктів. Також додаємо сіль, зіру, чорний мелений перець і кінзу.

Окремо відварюємо локшину в злегка підсоленій воді.

розкладаємо По тарілках готову локшину, на неї розміщуємо обсмажені овочі з м’ясом. Готово, можна подавати до столу.

Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з овочами Смажений лагман