Якщо у вас є скумбрія свіжоморожена, я пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати неймовірно апетитний, ароматну і смачну рибку. Закусочне блюдо відмінно буде виглядати на будь-якому святковому торжестві.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Скумбрія – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Вода – 100 мл
- Перець духмяний горошок – 3 шт.
- Коріандр мелений – 0.25 ч. л.
- Сіль велика – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 3 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1,5 ч. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Рецепт приготування солоної скумбрії з оцтом і цибулею в домашніх умовах смачний! Свіжоморожену скумбрію очистити від плавників, голови, акуратно видаліть нутрощі і плівочки.
Підготовлену скумбрію промийте під проточною водою, а потім обсушити паперовими рушниками і наріжте на невеликі шматочки однакового розміру і викладіть в ємність.
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, ріпчасту цибулю наріжте кільцями, часник тонкими скибочками. Викладіть на скумбрію.
В окремій ємності змішайте столовий оцет, рослинне масло, додайте велику сіль, цукровий пісок і мелений коріандр. Гарненько перемішайте і залийте холодною водою.
Рибку повністю залийте приготовленим маринадом, додайте лавровий лист і запашний перець, закрийте тарілкою, поставте вантаж і поставте на добу в холодильник.
Після закінчення часу, вийміть скумбрію з розсолу і викладіть на тарілку, подавайте на стіл з ріпчастою цибулею і свіжою зеленню.
Насолоджуйтеся ароматною закускою!
Засолювання риби Страви з риби