Якщо у вас є скумбрія свіжоморожена, я пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати неймовірно апетитний, ароматну і смачну рибку. Закусочне блюдо відмінно буде виглядати на будь-якому святковому торжестві.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Скумбрія – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Вода – 100 мл
  • Перець духмяний горошок – 3 шт.
  • Коріандр мелений – 0.25 ч. л.
  • Сіль велика – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1,5 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Рецепт приготування солоної скумбрії з оцтом і цибулею в домашніх умовах смачний! Свіжоморожену скумбрію очистити від плавників, голови, акуратно видаліть нутрощі і плівочки.

Підготовлену скумбрію промийте під проточною водою, а потім обсушити паперовими рушниками і наріжте на невеликі шматочки однакового розміру і викладіть в ємність.

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, ріпчасту цибулю наріжте кільцями, часник тонкими скибочками. Викладіть на скумбрію.

В окремій ємності змішайте столовий оцет, рослинне масло, додайте велику сіль, цукровий пісок і мелений коріандр. Гарненько перемішайте і залийте холодною водою.

Рибку повністю залийте приготовленим маринадом, додайте лавровий лист і запашний перець, закрийте тарілкою, поставте вантаж і поставте на добу в холодильник.

Після закінчення часу, вийміть скумбрію з розсолу і викладіть на тарілку, подавайте на стіл з ріпчастою цибулею і свіжою зеленню.

Насолоджуйтеся ароматною закускою!

Засолювання риби Страви з риби