Ароматну і в міру солону закуску, нагадує сьомгу, можна приготувати з горбуші. Завдяки невеликим шматочках, засолювання страви відбудеться досить швидко. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горбуша – 250 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Сіль – 60 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Перець чорний горошок – 14 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Рецепт солоної горбуші шматочками під сьомгу простий у приготуванні! Для приготування використовуйте невелику тушку або великий стейк. Заздалегідь розморожуємо продукт.

При необхідності очищаємо шкіру від лушпиння.

Потім промиваємо інгредієнт, нарізаємо і видаляємо всі кісточки.

За смаком вибираємо трохи ароматної зелені і подрібнюємо її.

З’єднуємо зелень зі спеціями: лавровими листками і горошинами чорного перцю.

На дно підходящої ємності відправляємо частину спецій, потім викладаємо рибу і знову посипаємо її спеціями.

В теплій кип’яченій воді розчиняємо цукор і сіль. Поливаємо рідиною шматочки горбуші. Наполягаємо 3-4 години в прохолодному місці.

Через деякий час зливаємо розсіл, промиваємо червону рибу і подаємо до столу!

горбуша Солона під сьомгу Засолювання риби Страви з риби Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах