М’ясо на кості завжди соковитіше і жирніше, ніж філейні частини. Тому цей рецепт буде присвячений стейку з індички на кістки. Готується блюдо швидко, головне не перетримати його на сковороді, щоб воно не втратило свою соковитість.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Гомілку індички – 5 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Гірчиця французька 1 ч. л.
  • Масло оливкове – для смаження

Процес приготування:

Рецепт стейка з індички з кісточкою на сковороді простий у приготуванні! Стейки повністю розморозьте.

Обмийте і промокніть паперовими рушниками.

Хоч м’ясо індички і так дуже ніжний, його слід трохи відбити кухонних молотком.

У мисці змішайте соєвий соус, мелений перець, паприку і гірчицю.

Стейки складіть в об’ємну миску і залийте їх маринадом.

Залиште на 3-4 години, щоб м’ясо просякло спеціями.

Потім обсмажте стейки на невеликій кількості оливкової олії з обох сторін. На кожну сторону піде за 4-5 хвилин.

Подавайте стейки в гарячому вигляді з гарніром з каш і овочів.

Смачного!

Стейки з індички