Що може бути краще для легкого удина, ніж ніжне і корисне м’ясо індички. Маринад із соєвого соусу робить м’ясо в міру солоним і ароматним, не перебиваючи натурального смаку.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Індичка – 500 гр.
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 50 мл
- Гірчиця – 20 мл
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Як приготувати стейки з індички в соєвому соусі? Приготуйте маринад. У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю, сіль і спеції.
Філе індички вимити, обсушити паперовими рушниками, нарізати на стейки товщиною 2-3 сантиметри.
Опустіть м’ясо в маринад, перемішайте і залиште на півгодини.
Перед тим, як смажити м’ясо, промокніть його від зайвої вологи паперовими рушниками.
На сковороду влийте рослинне масло і викладіть стейки. Смажте на сильному вогні 1-2 хвилини з кожного боку.
Потім зменшіть вогонь і готуйте м’ясо ще по 3-4 хвилини з кожного боку.
Після цього вимкніть вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште м’ясо на 10-15 хвилин.
Стейки виходять апетитними на вигляд і соковитим всередині.
Приємного апетиту!
Стейки з індички