Соковите м’ясо індички підійде для будь-якого прийому їжі. Особливо смачно запікати його під ніжною сирною скоринкою. Стейк з сиром можна подати з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Орегано сушений – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Томатний соус – за смаком
- Сир Моцарелла – 150 гр.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування стейка з індички в духовці з сиром смачний! Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте скибочками завтовшки 1,5-2 сантиметри. М’ясо добре відбийте кухонним молотком. Стейки натріть сіллю і спеціями.
Для панірування змішайте сухарі, орегано і тертий пармезан.
В окремій мисці збийте яйце і змішайте його з подрібненим часником. Спочатку вмочіть м’ясо в яєчну масу.
Потім обваляйте кожен стейк в паніровці.
Деко застелити фольгою, змастіть рослинною олією і викладіть на нього стеки.
Поставте деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Поки готується м’ясо, на терці натріть моцарелу.
Через 20 хвилин дістаньте деко з духовки, переверніть стеки на іншу сторону, змастіть їх томатним соусом і викладіть зверху моцарелу.
Відправте лист зі стейками назад в духовку і готуйте, поки сир не почне плавитися і пузиритися. При включеному грилі на це піде 3-5 хвилин. Подавайте стейки з сиром в гарячому вигляді з гарніром за своїм смаком.
Приємного апетиту!
Стейки з індички