Соковите м’ясо індички підійде для будь-якого прийому їжі. Особливо смачно запікати його під ніжною сирною скоринкою. Стейк з сиром можна подати з будь-яким гарніром на ваш розсуд.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Індичка – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Орегано сушений – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Томатний соус – за смаком
  • Сир Моцарелла – 150 гр.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування стейка з індички в духовці з сиром смачний! Філе індички вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте скибочками завтовшки 1,5-2 сантиметри. М’ясо добре відбийте кухонним молотком. Стейки натріть сіллю і спеціями.

Для панірування змішайте сухарі, орегано і тертий пармезан.

В окремій мисці збийте яйце і змішайте його з подрібненим часником. Спочатку вмочіть м’ясо в яєчну масу.

Потім обваляйте кожен стейк в паніровці.

Деко застелити фольгою, змастіть рослинною олією і викладіть на нього стеки.

Поставте деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин. Поки готується м’ясо, на терці натріть моцарелу.

Через 20 хвилин дістаньте деко з духовки, переверніть стеки на іншу сторону, змастіть їх томатним соусом і викладіть зверху моцарелу.

Відправте лист зі стейками назад в духовку і готуйте, поки сир не почне плавитися і пузиритися. При включеному грилі на це піде 3-5 хвилин. Подавайте стейки з сиром в гарячому вигляді з гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!

Стейки з індички