М’ясо на кості завжди соковитіше і жирніше, ніж філейні частини. Тому цей рецепт буде присвячений стейку з індички на кістки. Готується блюдо швидко, головне не перетримати його на сковороді, щоб воно не втратило свою соковитість.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Гомілку індички – 5 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – 1 ст. л.
- Гірчиця французька 1 ч. л.
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Рецепт стейка з індички з кісточкою на сковороді простий у приготуванні! Стейки повністю розморозьте.
Обмийте і промокніть паперовими рушниками.
Хоч м’ясо індички і так дуже ніжний, його слід трохи відбити кухонних молотком.
У мисці змішайте соєвий соус, мелений перець, паприку і гірчицю.
Стейки складіть в об’ємну миску і залийте їх маринадом.
Залиште на 3-4 години, щоб м’ясо просякло спеціями.
Потім обсмажте стейки на невеликій кількості оливкової олії з обох сторін. На кожну сторону піде за 4-5 хвилин.
Подавайте стейки в гарячому вигляді з гарніром з каш і овочів.
Смачного!