Смачне і корисне блюдо. Індичку з овочами в духовці легко зможе приготувати кожна господиня, до того ж овочі можна взяти будь-які за своїм смаком і бажанням. Настільки збалансоване за своїм складом страву ще пошукати треба.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Індичка – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ч. л.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Масло рослинне – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування стейка з індички з овочами в духовці? Філе індички наріжте на стейки, посоліть і приправте за смаком. Обсмажте м’ясо на олії з двох сторін на сильному вогні. Складіть стейки в жароміцну форму.
Потім на сковороду викладіть цибулю і обсмажте до прозорості.
Далі додайте до цибулі нарізані баклажани і болгарський перець. Овочі посоліть, приправте за смаком і смажте протягом 7-8 хвилин.
Після цього додайте томатну пасту і тушкуйте ще 2 хвилини.
Овочеву засмажку викладіть у форму до індички. Запікайте блюдо при 180 градусах в духовці півгодини.
Подавайте стейк з індички з овочами в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Стейки з індички