Смачне і корисне блюдо. Індичку з овочами в духовці легко зможе приготувати кожна господиня, до того ж овочі можна взяти будь-які за своїм смаком і бажанням. Настільки збалансоване за своїм складом страву ще пошукати треба.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Індичка – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування стейка з індички з овочами в духовці? Філе індички наріжте на стейки, посоліть і приправте за смаком. Обсмажте м’ясо на олії з двох сторін на сильному вогні. Складіть стейки в жароміцну форму.

Потім на сковороду викладіть цибулю і обсмажте до прозорості.

Далі додайте до цибулі нарізані баклажани і болгарський перець. Овочі посоліть, приправте за смаком і смажте протягом 7-8 хвилин.

Після цього додайте томатну пасту і тушкуйте ще 2 хвилини.

Овочеву засмажку викладіть у форму до індички. Запікайте блюдо при 180 градусах в духовці півгодини.

Подавайте стейк з індички з овочами в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Стейки з індички