Все частіше господині віддають перевагу м’яса індички. Це не дивно, адже воно володіє великою кількістю корисних властивостей і вважається дієтичним. Щоб м’ясо не вийшло сухим, його можна запекти з овочами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Індичка – 1 кг
  • Йогурт – 5 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 5 гілок
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир – 60 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати стейк з індички з помідорами в духовці. Філе індички вимити, просушіть і наріжте на порційні шматки.

У мисці змішайте йогурт, майонез, подрібнений часник, сіль, спеції і кріп. Змішайте м’ясо з отриманим маринадом, залишити на кілька годин.

Жаростійку форму змастіть рослинним маслом, викладіть в неї замариноване м’ясо.

Помідор наріжте тонкими кружечками і викладіть його поверх м’яса.

Форму помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів на 35-40 хвилин. Потім дістаньте страву з духовки, посипте тертим сиром і готуйте ще 10-15 хвилин.

Готові стейки розділіть на порції і подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Стейки з індички