Все частіше господині віддають перевагу м’яса індички. Це не дивно, адже воно володіє великою кількістю корисних властивостей і вважається дієтичним. Щоб м’ясо не вийшло сухим, його можна запекти з овочами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Індичка – 1 кг
- Йогурт – 5 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 5 гілок
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир – 60 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати стейк з індички з помідорами в духовці. Філе індички вимити, просушіть і наріжте на порційні шматки.
У мисці змішайте йогурт, майонез, подрібнений часник, сіль, спеції і кріп. Змішайте м’ясо з отриманим маринадом, залишити на кілька годин.
Жаростійку форму змастіть рослинним маслом, викладіть в неї замариноване м’ясо.
Помідор наріжте тонкими кружечками і викладіть його поверх м’яса.
Форму помістіть в духовку, розігріту до 180 градусів на 35-40 хвилин. Потім дістаньте страву з духовки, посипте тертим сиром і готуйте ще 10-15 хвилин.
Готові стейки розділіть на порції і подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Стейки з індички