Оригінальна закуска виходить із стрілок часнику. Блюдо вразить вас апетитним ароматом, а томатна паста додасть особливу пікантність. Рецепт ідеально доповнить м’ясні страви.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Часникові стрілки – 500 гр.
  • Томатна паста чи Томатний соус – 4 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати стрілки часнику з томатною пастою? Стрілки часнику ретельно промиваємо, сушимо і обрізаємо до довжини 7-10 див.

виливаємо В каструлю склянку води разом з томатною пастою. Ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння.

Додаємо рослинне масло, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Перемішуємо.

Викладаємо до соусу підготовлені стрілки часнику. Перемішуємо і тушкуємо близько 15 хвилин.

Додаємо сіль і спеції за необхідності.

Готово! Подаємо в тарілках разом зі свіжою петрушкою. Також страву можна і заготовити на зиму в скляній банці. Приємного апетиту!

Смажені стрілки часнику Стрілки часнику