Всім любителям азіатської кухні настійно рекомендую приготувати незвичайне і цікаве блюдо стрілки часнику зі свининою по-китайськи. Приготовлені часникові стрілки самі по собі дуже смачні, а зі свининою страва виходить ще й досить ситним.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Часникові стрілки – 500 гр.
- Свинина – 500 гр.
- Соєвий соус – 6 ст. л.
- Кунжут – 40 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати стрілки часнику зі свининою по-китайськи? Підготуйте необхідні інгредієнти для «китайської страви».
Свинину краще візьміть заморожену, трохи розморозьте і наріжте тонкими скибочками. Подмерзшее м’ясо добре ріжеться.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки, періодично перемішуючи.
Часникові стрілки переберіть, ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, обріжте бутони.
Наріжте стебла на три-чотири частини. Намагайтеся різати на однакові за розміром частини. Викладіть до смаженій м’ясу. Накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин на повільному вогні.
Готуйте, періодично помішуючи, до тих пір, поки, часникові стрілки не змінять свій колір. Додайте півсклянки води, влийте соєвий соус, злегка присолите. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
В склянці розведіть крохмаль з водою, додайте пару столових ложок соєвого соусу. Перемішайте і влийте в сковороду. Як тільки закипить, зніміть з вогню.
Готову страву подавати порційно з улюбленим гарніром, зверху присипте насінням кунжуту. Таке блюдо чудово поєднується з рисом.
Приємного апетиту!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику з м'ясом Стрілки часнику з м'ясом по-китайськи Стрілки часнику по-корейськи