Незважаючи на стереотипи, вегетаріанська кухня задоволена різноманітна. Навіть самі звичні рецепти можна змінити на новий лад і вийде нічим не гірше оригіналу. Тим, хто дотримується вегетаріанства або просто хоче скуштувати легке блюдо, розсольник без м’ясного бульйону доведеться за смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 2 шт.
  • Перлова крупа – 40 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Зелень – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Вода питна – 1 л

Процес приготування:

Рецепт вегетаріанського розсольнику смачний! Підготуємо інгредієнти. Моєму овочі, перлову крупу також промиваємо і заздалегідь заливаємо водою.

Картоплю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо варитися разом з зазначеної перловкою. Можна посолити і поперчити.

Моркву натираємо на крупній тертці і тушкуємо разом із сухою зеленню на вершковому маслі. Відправляємо в суп.

Знімаємо розсольник з плити. Додаємо в нього дрібно нарізаний солоний огірок і даємо настоятися 2-3 хвилини. Подаємо до столу, прикрасивши лавровим листків. Можна заправити сметаною або домашнім соусом.

Новости