Незважаючи на стереотипи, вегетаріанська кухня задоволена різноманітна. Навіть самі звичні рецепти можна змінити на новий лад і вийде нічим не гірше оригіналу. Тим, хто дотримується вегетаріанства або просто хоче скуштувати легке блюдо, розсольник без м’ясного бульйону доведеться за смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 2 шт.
- Перлова крупа – 40 гр.
- Морква – 1 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Зелень – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Вода питна – 1 л
Процес приготування:
Рецепт вегетаріанського розсольнику смачний! Підготуємо інгредієнти. Моєму овочі, перлову крупу також промиваємо і заздалегідь заливаємо водою.
Картоплю нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо варитися разом з зазначеної перловкою. Можна посолити і поперчити.
Моркву натираємо на крупній тертці і тушкуємо разом із сухою зеленню на вершковому маслі. Відправляємо в суп.
Знімаємо розсольник з плити. Додаємо в нього дрібно нарізаний солоний огірок і даємо настоятися 2-3 хвилини. Подаємо до столу, прикрасивши лавровим листків. Можна заправити сметаною або домашнім соусом.
Новости