М’ясо зі свинячої шийки м’яке і не жирне, воно легко готується. За цим рецептом у вас вийде свинина з натуральним смаком, яка підійде до страв з картоплі, макаронів і овочів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча шия – 300 гр.
- Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування свинячої шийки шматочками на сковороді? Шийну частину свинини помийте промокніть паперовими рушниками. М’ясо наріжте пластинками.
На шматках свинини зробіть проколи ножем, посоліть і приправте за смаком.
Викладіть м’ясо на розігріту сковороду і смажте 3 хвилини.
Потім переверніть м’ясо і обсмажте його з другої сторони.
М’ясо зніміть зі сковороди, перекладіть на тарілку і подавайте на стіл з гарніром за своїм смаком.
Смачного!