Таким чином можна приготувати не тільки свинину, але й інше м’ясні продукти. М’ясо гаситься з луком, помідорами та болгарським перцем, таким чином страва виходить ситним, соковитим і смачним.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Готувати шматочками свинину з овочами на сковороді легко! Овочі помийте і наріжте шматочками середнього розміру.

Свинину промийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками.

Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте свинину і цибулю на сильному вогні до золотистого кольору.

Потім додайте інші овочі, зменшіть вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності м’яса.

Коли м’ясо буде майже готове, додайте сіль і спеції за смаком. Готову страву можна подавати з гарніром і без нього.

Приємного апетиту!

Страви з свинини