Для запікання краще всього взяти більш ніжні частини свинини: область шиї або лопаток. Таке блюдо з чудовим ароматом стане прикрасою будь якого столу, подавати можна з гарніром або соусами.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 500 – 600 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Гірчиця французька – 1 ст. л.
- Часник – 2 – 3 зуб.
Процес приготування:
Рецепт приготування свинини цілим шматком з часником і гірчицею у фользі в духовці смачний! Свинину помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників.
Натріть м’ясо сіллю і спеціями з усіх боків.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте м’ясо з усіх боків на сильному вогні до золотистої скоринки.
Коли свинина охолоне, змастіть її гірчицею і подрібненим часником. М’ясо викладіть на фольгу, щільно загорніть її краю, щоб не залишилося ніяких отворів.
Запікайте м’ясо у фользі в духовці, розігрітій до 200 градусів, 60 хвилин. Готову свинину вийміть з фольги, трохи остудіть і подавайте на стіл.
Смачного!