Щоб черговий експеримент з приготуванням м’яса не зазнав фіаско, необхідно знати деякі хитрощі та правила обробки цього продукту. Як приготувати великі шматки свинини, щоб м’ясо було ніжним і соковитим, ви дізнаєтеся з цього рецепту.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Оцет яблучний 6% – 50 мл
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Петрушка – 30 гр.
  • Приправа для м’яса – 3 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування свинини великими шматочками на сковороді. М’ясо промийте, просушіть і наріжте великими шматками.

Складіть м’ясо в миску, посолит, приправте його і додайте рослинне масло, перемішайте.

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Петрушку порубаєте ножем.

М’ясо викладіть на розігріту сковороду, смажте 7-8 хвилин на сильному вогні, періодично помішуючи. Розведіть оцет з водою і влийте цю суміш на сковорідку до м’яса. Продовжуйте готувати, поки вода не википить.

Потім можна додати цибулю і петрушку, зменшіть вогонь і тушкуйте страву під кришкою 2-3 хвилини. Свинина готова, можна подавати на стіл.

Смачного!

Страви з свинини