Щоб черговий експеримент з приготуванням м’яса не зазнав фіаско, необхідно знати деякі хитрощі та правила обробки цього продукту. Як приготувати великі шматки свинини, щоб м’ясо було ніжним і соковитим, ви дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Оцет яблучний 6% – 50 мл
- Масло рослинне – 50 мл
- Вода – 150 мл
- Сіль – 1 ст. л.
- Петрушка – 30 гр.
- Приправа для м’яса – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування свинини великими шматочками на сковороді. М’ясо промийте, просушіть і наріжте великими шматками.
Складіть м’ясо в миску, посолит, приправте його і додайте рослинне масло, перемішайте.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Петрушку порубаєте ножем.
М’ясо викладіть на розігріту сковороду, смажте 7-8 хвилин на сильному вогні, періодично помішуючи. Розведіть оцет з водою і влийте цю суміш на сковорідку до м’яса. Продовжуйте готувати, поки вода не википить.
Потім можна додати цибулю і петрушку, зменшіть вогонь і тушкуйте страву під кришкою 2-3 хвилини. Свинина готова, можна подавати на стіл.
Смачного!