Сирні паски по своїй консистенції більш щільні, ніж класичні дріжджові, але більш соковиті. Причому наявність сиру в готовому куличе не відчувається, при цьому сир не втрачає своїх корисних властивостей при термообробці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 250 гр.
- Маргарин вершковий – 200 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Ванілін – 1 пакет
- Яйце – 3 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Сода харчова (гашена) – 1 ч. л.
- Родзинки – 50 гр.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати сирна паска з родзинками? Маргарин розтопіть на повільному вогні, додайте ванільний цукор, яйця, сир, крохмаль, просіяне борошно, гашену соду, замісити тісто. Додайте розпарений висушений родзинки в тісто і ще раз перемішайте.
Форму для випічки змастіть соняшниковою олією, посипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте його лопаткою.
Духовку розігрійте до 180 градусів, випікати паску 45-50 хвилин. Дайте куличу охолонути і прикрасьте його глазур’ю.
Приємного апетиту!
Великодні паски без вершкового масла Вологі великодні паски паска без дріжджів з родзинками Паски на Великдень Святковий стіл на Великдень Сирне тісто для пасок Сирні паски з сухофруктами