Запіканку можна подавати з ягодами, фруктами, варенням, згущеним молоком, сметаною, збитими вершками, шоколадом або морозивом. Її можна навіть заморозити і потім, при необхідності, розігрівати в мікрохвильовій печі, це ніяк не вплине на смакові якості випічки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир – 500 гр.
  • Банан – 1 – 2 шт.
  • Манна крупа – 60 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 230 мл
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Ванілін – 10 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування сирної запіканки з бананом. Ретельно перемішайте сир, яйце і манну крупу.

Додати до сирної маси цукор, ванілін і молоко, перемішайте.

З банана зніміть шкірку і подрібніть до стану пюре. Додайте його в тісто.

У силіконову форму вилийте тісто, розрівняйте його і поставте в духовку. Температура духовки повинна бути 200 градусів. Запікайте приблизно 30-35, коли сирна запіканка зарум’яниться, вона готова. Остудіть десерт і можна збирати родину за столом.

Приємного апетиту!

Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка в духовці Сирна запіканка з манкою Сирна запіканка з молоком Сирна запіканка на швидку руку