Такий десерт можна приготувати навіть якщо у вас немає духовки. Сирні коржики зазвичай виходять більш соковитими і м’якими. Для промазування таких коржів підійде навіть найпростіший сметанний крем або згущене молоко.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 400 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 350 – 400 гр.
Процес приготування:
Готувати сирні коржі для торта на сковороді легко! У мисці змішайте сир, цукор, розм’якшене вершкове масло і яйця.
Додайте соду і доведіть масу до кремоподібного стану з допомогою блендера.
Далі поступово всипте просіяне борошно і замісити м’яке, еластичне тісто, яке не липне до рук.
Тісто розділіть на рівні частини, розкачайте їх в дуже тонкі коржі, виделкою зробіть проколи по всій площі.
Обсмажте коржі до рум’яного кольору на сухій сковороді з двох сторін. Із зазначеної кількості тесту у вас вийде 18-20 коржів.
Смачного!