Домашній заварний крем з крохмалем і молоком виходить дуже густим і пишним. Ідеально доповнює багато десерти, особливо добре заготівля просочить шари наполеона.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона з молоком і крохмалем? Молоко доводимо до кипіння в каструлі і відразу ж знімаємо з плити.

Окремо збиваємо яйця з цукром і кукурудзяним крохмалем.

Гаряче молоко поступово вливаємо в яєчну суміш і відразу ж ретельно розмішуємо.

Виливаємо масу в каструлю і ставимо на плиту. Варимо до появи перших ознак кипіння.

У гарячий крем, знятий з плити, відразу додаємо вершкове масло збиваємо і залишаємо остигати.

Густий заварний крем з крохмалем готовий! Можна застосовувати для приготування наполеона.

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для Наполеона Крем для торта Торти