Хлібопічку можна використовувати для замісу дріжджового тіста. У цьому влаштуйте дуже легко підтримати температурний режим, що йде на користь дріжджам. Тісто в ній швидше підходить і добре вимішується.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Молоко коров’яче – 100 – 120 мл
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Сухі дріжджі – 0,5 – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Маргарин вершковий – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для біляшів з сухими дріжджами в хлібопічці? Маргарин розтопіть на водяній бані і остудіть до кімнатної температури. Яйце збийте в окремій мисці.
У відерце хлібопічки влийте спочатку молоко, розтоплений маргарин, яйце.
Потім всипте просіяне борошно, цукор, сіль і сухі дріжджі.
Закрийте кришку хлібопічки і встановіть програму замішування дріжджового тіста. На початку замішування можна відстежувати, щоб сформувався еластичний колобок з тіста. При необхідності можна додати трохи борошна.
Після замісу тісто піднімається, в цей час тримайте кришку прикритої. По закінченні програми можна починати формувати біляші.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для біляшів Дріжджове тісто для смаження біляшів на сковороді Тісто в домашніх умовах Тісто для біляшів з м'ясом