У чебуреків дуже багато шанувальників. Своєю тонкою оболонкою і цікавою формою чебуреки відрізняються від м’ясних пиріжків. А домашні чебуреки з тіста на окропі виходять хрусткими і пузырчатым, нітрохи не гірше покупних.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати пузырчатое хрустке тісто для чебуреків на окропі з яйцем? Просійте в миску борошно, додайте сіль, влийте олію і розбийте яйце. Змішайте ці інгредієнти.
Потім влийте крутий окріп в борошняну масу і швидко перемішайте.
Далі переходите до замісу тіста руками, вимішуйте до тих пір, поки воно не почне легко відлипати від рук.
Тісто розділіть на кілька частин, скачайте в кульки.
Кульки розкачати качалкою в тонкі коржі, викладіть начинку і зліпити чебуреки.
скріпіть Краю і пройдіться по ним виделкою, щоб вони не розвалилися при смаженні.
Приємного апетиту!
Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на гарячій воді