Готувати тісто для курника на кефірі швидко і просто. Всі інгредієнти, як правило, є під рукою. І можна приступати до складання пирога. Дуже смачне блюдо гідно кращий застіль!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Кефір – 130 мл
- Сметана – 1,5 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Розпушувач тіста – 5 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для курника на кефірі в духовці. Борошно просіваємо з допомогою ситечка і додаємо в неї розпушувач.
Кефір підігріваємо до 30-40 градусів і розмішуємо в ній сіль.
Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні.
З’єднуємо в глибокій ємності вершкове масло, кефір, сметану та яйця.
Поступово вводимо муку, щоб не було грудочок, і замішуємо однорідне тісто. Вимішуємо тісто руками 3-5 хв
Тісто готове, можна приступати до курнику! Приємного апетиту!
Курник Курник на кефірі Розсипчасте тісто для курника Тісто в домашніх умовах Тісто для курника Тісто для курника в духовці Тісто для курника на кефірі Тісто для курника на сметані