Тісто для мантів легко приготувати з хлібопічці. В залежності від моделі приладу, назва програми може бути різним. В техніці Мулинекс підійде режим «Заміс тіста», який займе не більше п’ятнадцяти хвилин. Тісто замішуємо і залишаємо в чаші на деякий час для дозрівання клейковини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Вода – 210 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для мантів в хлібопічці Мулинекс? В чашу хлібопічки розбиваємо яйце. Додаємо сіль, воду і рослинну олію.
Слідом висипаємо борошно пшеничне.
Встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку приладу і вибираємо програму «Заміс тіста» на п’ятнадцять хвилин. В залежності від моделі хлібопічки, назва режиму і конкретний час може відрізнятися.
Після завершення замісу тісто залишаємо в чаші орієнтовно на тридцять-сорок хвилин для дозрівання клейковини.
Після цього тісто розрізаємо на частини, для зручності. Розкачуємо кожну частину в тонкий пласт. Нарізаємо на заготовки, кладемо на них начинку і формуємо манти звичним способом.
Смачного!