Замішувати тісто для мантів набагато простіше в хлібопічці. Не потрібно витрачати зусилля на змішування інгредієнтів і трудомістка вимішування маси. Викладаємо продукти в чашу, натискаємо кнопку потрібного режиму і чекаємо закінчення програми. Все!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати тісто для мантів в хлібопічці Редмонд легко! В чашу хлібопічки поміщаємо яйце.

Додаємо до нього сіль, молоко кімнатної температури і рослинне масло.

Поверх просіваємо борошно пшеничне. Встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку приладу. Вибираємо програму «Прісне тісто» на п’ятнадцять хвилин. Натискаємо «Старт».

Після завершення замісу тісто залишаємо в чаші орієнтовно на двадцять-тридцять хвилин, щоб клейковина розвинулася, і тісто стало більш еластичним. Після цього ділимо тісто на частини, для зручності.

Розкачуємо кожну частину в пласт, при необхідності присипаючи стіл борошном. Вирізаємо заготовки, кладемо на них начинку і формуємо манти звичним способом.

Смачного!

Тісто в домашніх умовах