Замішувати тісто для мантів набагато простіше в хлібопічці. Не потрібно витрачати зусилля на змішування інгредієнтів і трудомістка вимішування маси. Викладаємо продукти в чашу, натискаємо кнопку потрібного режиму і чекаємо закінчення програми. Все!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати тісто для мантів в хлібопічці Редмонд легко! В чашу хлібопічки поміщаємо яйце.
Додаємо до нього сіль, молоко кімнатної температури і рослинне масло.
Поверх просіваємо борошно пшеничне. Встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо кришку приладу. Вибираємо програму «Прісне тісто» на п’ятнадцять хвилин. Натискаємо «Старт».
Після завершення замісу тісто залишаємо в чаші орієнтовно на двадцять-тридцять хвилин, щоб клейковина розвинулася, і тісто стало більш еластичним. Після цього ділимо тісто на частини, для зручності.
Розкачуємо кожну частину в пласт, при необхідності присипаючи стіл борошном. Вирізаємо заготовки, кладемо на них начинку і формуємо манти звичним способом.
Смачного!