Якісне, еластичне тісто основа смачних і апетитних пельменів. Краще всього використовувати перевірений бабусин рецепт. Для цього додамо в тісто яйце, а замішувати борошно будемо на окропі. Тісто виходить просто ідеальним. А пельмені будуть диво!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Борошно пшеничне – 3 ст.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для пельменів на окропі з яйцем? Воду кип’ятимо і розчиняємо у ній сіль.
Яйце збиваємо виделкою і з’єднуємо з рослинним маслом.
Тепер додаємо до яєчної маси борошно, ретельно розмішуємо і вливаємо окріп.
Продовжуємо заважати ложкою, поки не вийде однорідна маса.
Потім посипаємо мукою стільницю, також можна посипати долоні і вимішуємо еластичне тісто 3-5 хв
Можна приступати до готування пельменів! Приємного апетиту!
Еластичне тісто для пельменів Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді і борошні