Якісне, еластичне тісто основа смачних і апетитних пельменів. Краще всього використовувати перевірений бабусин рецепт. Для цього додамо в тісто яйце, а замішувати борошно будемо на окропі. Тісто виходить просто ідеальним. А пельмені будуть диво!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Борошно пшеничне – 3 ст.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тіста для пельменів на окропі з яйцем? Воду кип’ятимо і розчиняємо у ній сіль.

Яйце збиваємо виделкою і з’єднуємо з рослинним маслом.

Тепер додаємо до яєчної маси борошно, ретельно розмішуємо і вливаємо окріп.

Продовжуємо заважати ложкою, поки не вийде однорідна маса.

Потім посипаємо мукою стільницю, також можна посипати долоні і вимішуємо еластичне тісто 3-5 хв

Можна приступати до готування пельменів! Приємного апетиту!

Еластичне тісто для пельменів Заварне тісто для пельменів на окропі Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на воді і борошні