Ніжне та пухке тісто для домашньої піци можна приготувати на молоці. Для зручності та економії часу використовуйте хлібопічку. Досить завантажити необхідні інгредієнти і чекати готовності продукту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 1 ст.
- Молоко коров’яче – 180 мл
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для піци на молоці в хлібопічці. Підготуємо основні інгредієнти. Кілька разів просіваємо борошно через дрібне сито.
Відміряємо потрібну кількість молока.
Завантажуємо продукти в контейнер хлібопічки. Спершу вливаємо молоко, потім всипаємо борошно, сіль і сухі дріжджі. У деяких брендах техніки інша послідовність. Читайте інструкцію.
Встановлюємо контейнер у хлібопічку. Включаємо режим, що підходить для замісу тіста. Чекаємо його готовності півтори години.
Готовий продукт витягуємо з контейнера, розминаємо руками і використовуємо надалі приготуванні домашньої піци.
Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци в хлібопічці Тісто на молоці для піци на сухих дріжджах