Ніжне та пухке тісто для домашньої піци можна приготувати на молоці. Для зручності та економії часу використовуйте хлібопічку. Досить завантажити необхідні інгредієнти і чекати готовності продукту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 ст.
  • Молоко коров’яче – 180 мл
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто для піци на молоці в хлібопічці. Підготуємо основні інгредієнти. Кілька разів просіваємо борошно через дрібне сито.

Відміряємо потрібну кількість молока.

Завантажуємо продукти в контейнер хлібопічки. Спершу вливаємо молоко, потім всипаємо борошно, сіль і сухі дріжджі. У деяких брендах техніки інша послідовність. Читайте інструкцію.

Встановлюємо контейнер у хлібопічку. Включаємо режим, що підходить для замісу тіста. Чекаємо його готовності півтори години.

Готовий продукт витягуємо з контейнера, розминаємо руками і використовуємо надалі приготуванні домашньої піци.

Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци в хлібопічці Тісто на молоці для піци на сухих дріжджах