Тісто для піци на воді і борошні замішується з додаванням розпушувача і оливкової олії. Масло надає тісту м’якість і хорошу еластичність, тому тісто легко розкочується в тонкий коржик і не рветься. У цьому рецепті вам пропонується використовувати спеціальну муку для італійської піци. Замішуємо тісто в кухонному комбайні.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне (для італійської піци) – 1 склянка
  • Вода – 0.5 склянки
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати тісто для піци на воді і борошні? Спочатку підготуйте в потрібній кількості продукти для приготування тіста.

Всі підготовлені продукти – борошно, сіль, розпушувач, воду і оливкове масло – складіть чашу кухонного комбайна з насадкою для замішування тіста.

Вимішуйте тісто протягом 2 хвилин на середній швидкості комбайна. У вас вийде гладке і м’яке тісто і до того ж воно добре збереться в кулю, не залишаючи залишків на стінках чаші.

Замішане тісто розкачайте в тонкий коржик на робочій поверхні стола, присипаній борошном.

Потім корж складіть трикутником і перекладіть на змащену маслом сковорідку.

Тісто на сковорідці розгорніть, змастіть кетчупом і можете укладати начинку і випікати піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Тісто в домашніх умовах Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци без дріжджів і без яєць Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци як у піцерії