Тісто для піци на воді і борошні замішується з додаванням розпушувача і оливкової олії. Масло надає тісту м’якість і хорошу еластичність, тому тісто легко розкочується в тонкий коржик і не рветься. У цьому рецепті вам пропонується використовувати спеціальну муку для італійської піци. Замішуємо тісто в кухонному комбайні.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Борошно пшеничне (для італійської піци) – 1 склянка
- Вода – 0.5 склянки
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати тісто для піци на воді і борошні? Спочатку підготуйте в потрібній кількості продукти для приготування тіста.
Всі підготовлені продукти – борошно, сіль, розпушувач, воду і оливкове масло – складіть чашу кухонного комбайна з насадкою для замішування тіста.
Вимішуйте тісто протягом 2 хвилин на середній швидкості комбайна. У вас вийде гладке і м’яке тісто і до того ж воно добре збереться в кулю, не залишаючи залишків на стінках чаші.
Замішане тісто розкачайте в тонкий коржик на робочій поверхні стола, присипаній борошном.
Потім корж складіть трикутником і перекладіть на змащену маслом сковорідку.
Тісто на сковорідці розгорніть, змастіть кетчупом і можете укладати начинку і випікати піцу.
Смачною і вдалою випічки!
Тісто в домашніх умовах Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци без дріжджів і без яєць Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци як у піцерії