Замісити ідеальне тісто для піци можна в хлібопічці Кенвуд. Ви заощадите свій час і уникнете помилок, які могли б бути при самостійному приготуванні. Якісна основа позитивно вплине на зовнішній вигляд і смак страви.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тіста для піци в хлібопічці Кенвуд? В контейнер хлібопічки вливаємо трохи тепле молоко.

До молока розбиваємо два курячих яйця. Стежимо за температурою рідкого продукту. Вона не повинна бути занадто теплою.

Далі відправляємо в контейнер рослинне масло, цукор, сіль, сухі дріжджі і просіяне борошно.

Встановлюємо контейнер з вмістом в хлібопічку Кенвуд і вмикаємо режим для приготування тіста на півтори години.

Після готовності витягаємо продукт, розминаємо його руками і використовуємо в кулінарних цілях.

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци в хлібопічці Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії