Замісити ідеальне тісто для піци можна в хлібопічці Кенвуд. Ви заощадите свій час і уникнете помилок, які могли б бути при самостійному приготуванні. Якісна основа позитивно вплине на зовнішній вигляд і смак страви.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для піци в хлібопічці Кенвуд? В контейнер хлібопічки вливаємо трохи тепле молоко.
До молока розбиваємо два курячих яйця. Стежимо за температурою рідкого продукту. Вона не повинна бути занадто теплою.
Далі відправляємо в контейнер рослинне масло, цукор, сіль, сухі дріжджі і просіяне борошно.
Встановлюємо контейнер з вмістом в хлібопічку Кенвуд і вмикаємо режим для приготування тіста на півтори години.
Після готовності витягаємо продукт, розминаємо його руками і використовуємо в кулінарних цілях.
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци в хлібопічці Тісто для піци на молоці Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії