Піца – відмінний варіант для смачної перекуски. Її легко можна приготувати в домашніх умовах з основою з такого ж тонкого тіста, як у піцерії.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Сіль – 5 гр.

Процес приготування:

Готувати тісто для піци, як у піцерії швидкого приготування просто! Підігрійте воду до 36 градусів, розведіть в ній дріжджі.

Потім додайте 4 столові ложки просіяного борошна, перемішайте. Накрийте цю масу чистим рушником і залиште в теплому місці на 10 хвилин.

Далі у підійшла опару додати сіль, оливкову олію і борошно.

Добре вимісіть тісто, спочатку ложкою, а потім руками. Скачайте з нього грудку і покладіть у змащену маслом миску. Залиште тісто в теплому місці на 40-60 хвилин, за цей час воно має піднятися. Потім перемніть його ще раз і приступайте до приготування піци.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци як у піцерії Тісто на воді для піци на сухих дріжджах Тонке тісто для піци на воді як у піцерії