З неймовірним задоволенням і від усієї душі хочу поділитися рецептом чудового тіста для пиріжків без яєць. Тісто виходить незвичайно повітряним. Зазвичай я таке тісто використовую для приготування пиріжків в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 480 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Кефір – 250 мл
- Масло рослинне – 120 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування тіста для пиріжків без яєць в духовці? У глибоку ємність налийте кефір кімнатної температури.
Потім налийте необхідну кількість рослинного масла. Ємність помістіть в мікрохвильову піч приблизно на 30 секунд.
Потім всипте необхідну кількість цукрового піску.
Після чого посоліть. Ретельно перемішайте.
В окрему ємність просійте необхідну кількість пшеничного борошна через дрібне сито.
Додайте необхідну кількість сухих дріжджів.
Після чого тонкою цівкою влийте рідкі інгредієнти до сухим.
Ретельно перемішайте тісто. Після чого тісто добре вимісити руками і скрутіть у великий ком.
Залиште тісто піднятися. Коли тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі, трохи обімніть його і залиште піднятися ще раз.
тісто розділіть на однакові частини і використовуйте для випічки улюблених пиріжків.
Приємного апетиту!
Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків Тісто для пиріжків в духовці Тісто для пиріжків в маслі Тісто для пиріжків з сухими дріжджами Швидке тісто для пиріжків Швидке тісто для пиріжків в духовці