Якщо у вас є в наявності кухонні помічниця – хлібопічка, пропоную приготувати чудове тісто для пиріжків. Пиріжки на цьому тесті виходять з ніжною, повітряної текстурою і сподобаються без винятку всім. Процес приготування тіста досить простий.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 2,5 ст. ложки
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Вода – 340 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати тісто для пиріжків в хлібопічці Мулинекс, насамперед відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна.

Потім, скориставшись дрібним ситом, просійте її кілька разів, щоб борошно збагатилася киснем.

В чашу хлібопічки налийте необхідну кількість попередньо підігрітою до теплого стану питної води, додайте олію, сіль, сухі дріжджі, необхідну кількість просіяного пшеничного борошна, а також цукровий пісок.

Чашу хлібопічки встановіть прилад. У мене хлібопічка Мулинекс. На панелі приладу встановіть програму №8. Закрийте кришку хлібопічки і натисніть кнопку «Старт». Після чого почнеться заміс тесту.

Після закінчення часу хлібопічка видасть звуковий сигнал, який свідчить про готовність тіста. Відкрийте кришку приладу. Акуратно вийміть приготоване тісто.

Готове тісто розділіть на однакові частини і використовувати для приготування смачних і пишних пиріжків.

Приємного апетиту!

Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків з капустою Тісто для пиріжків з картоплею Тісто на воді для пиріжків з капустою Тісто на воді для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків на воді Швидке тісто для пиріжків на сухих дріжджах