Хочу поділитися чудовим рецептом тіста, приготованого в хлібопічці. Випічка на такому тесті виходить неймовірно смачною і пухнастою. Процес приготування тіста для пиріжків не відніме у вас багато часу, а результат перевершить всі очікування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 15 гр.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Кефір – 320 мл
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тіста для пиріжків в хлібопічці Панасонік? Першим чергу відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна вищого сорту.

Потім, скориставшись дрібним ситом, просійте її кілька разів, щоб борошно збагатилася киснем.

В чашу хлібопічки насипте необхідну кількість просіяного пшеничного борошна.

Потім налийте необхідну кількість попередньо підігрітого до теплого стану кефіру, додайте олію, сіль, а також необхідну кількість цукрового піску.

Після чого всипте сухі дріжджі.

У мене хлібопічка Панасонік. На панелі приладу встановіть програму №13. Закрийте кришку хлібопічки і натисніть кнопку «Старт». Після чого почнеться процес замішування тіста.

Після закінчення часу хлібопічка видасть звуковий сигнал, який свідчить про готовність тіста. Відкрийте кришку приладу.

Акуратно вийміть приготоване тісто. Готове тісто використовуйте для приготування апетитних і пишних пиріжків.

Приємного апетиту!

Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків Тісто для пиріжків в хлібопічці Тісто для пиріжків з капустою Тісто для пиріжків з сухими дріжджами Тісто на кефірі без яєць для пиріжків Швидке тісто для пиріжків Швидке тісто для пиріжків на сухих дріжджах