Ароматна, домашня випічка – завжди приємний привід, щоб зібратися за столом в приємній компанії. Просте тісто для вак-біляшів і не тільки. Замішується легко і виходить дуже смачним.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Кефір – 250 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Маргарин вершковий – 200 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 1 кг

Процес приготування:

Готувати тісто для вак-біляшів на маргарині і кефірі просто! У мисці збийте яйця

Додайте до яєць розм’якшений маргарин, кефір кімнатної температури, сіль і розпушувач для тіста.

Борошно просіяти через дрібне сито.

Потроху додавати просіяне борошно і замішують тісто.

Тісто має бути однорідним і трохи липким, покладіть його в миску, прикрийте рушником або харчовою плівкою і залиште на 15-20 хвилин.

Після цього розділіть тісто на частини і зліпіть вак-біляші.

Приємного апетиту!

Вак-біляші на кефірі Тісто для біляшів Тісто для біляшів за 15 хвилин Тісто для вак-біляшів в духовці