Ароматна, домашня випічка – завжди приємний привід, щоб зібратися за столом в приємній компанії. Просте тісто для вак-біляшів і не тільки. Замішується легко і виходить дуже смачним.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Кефір – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Маргарин вершковий – 200 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 кг
Процес приготування:
Готувати тісто для вак-біляшів на маргарині і кефірі просто! У мисці збийте яйця
Додайте до яєць розм’якшений маргарин, кефір кімнатної температури, сіль і розпушувач для тіста.
Борошно просіяти через дрібне сито.
Потроху додавати просіяне борошно і замішують тісто.
Тісто має бути однорідним і трохи липким, покладіть його в миску, прикрийте рушником або харчовою плівкою і залиште на 15-20 хвилин.
Після цього розділіть тісто на частини і зліпіть вак-біляші.
Приємного апетиту!
Вак-біляші на кефірі Тісто для біляшів Тісто для біляшів за 15 хвилин Тісто для вак-біляшів в духовці