Тісто для домашньої піци на кефірі виходить більш м’яким і ніжним смаком. Крім того, продукт простий у приготуванні. А готовий смак основи не відрізнити від того, як готують в піцерії.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кефір – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 2 щіпки
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 0,5 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування тесту на кефірі без дріжджів для піци в духовці? У глибокому посуді розбиваємо яйце, до нього ж додаємо сіль і цукор і ретельно збиваємо продукти.

Вливаємо в яєчну суміш кефір, рослинне масло і соду, гашену укусом. Ретельно розмішуємо.

Поступово просіваємо борошно і замішуємо тісто до отримання густого і щільного складу.

Розсипаємо борошно на дошку або стільницю. Викладаємо тісто, при необхідності поділяємо його і розгортаємо в потрібну форму.

Розкатане тісто устеляємо на деко. Готово!

Дріжджове тісто для піци на кефірі Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци за 10 хвилин як у піцерії