Біляші можна спекти в духовці або обсмажити на сковороді. Тісто теж може бути різним: на воді, молоці або кефірі. Ми розповімо, як замісити тісто на кефірі.
Час приготування: 50 хв.
Інгредієнти: на 20 порц.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 кг
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Кефір – 0,5 л.
- Масло оливкове – 3 – 4 ст. л.
- Сода харчова – 10 гр.
Процес приготування:
Готувати тісто на кефірі для біляшів в духовці легко! У миску налийте кефір, розбийте яйце, всипте сіль і соду, перемішайте.
Влийте оливкове масло, ретельно перемішайте віночком.
Борошно просіяти через дрібне сито. Борошно частинами всипте в миску і замісіть тісто. Вимішуйте, поки тісто не перестане липнути до рук.
прикрийте Тісто чистим рушником і залиште на 15-30 хвилин.
Потім тісто можна обробляти і ліпити біляші.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для біляшів Тісто для біляшів з м'ясом Тісто для біляшів на кефірі