Повітряні пиріжки з ніжною картопляною начинкою завжди будуть бажаною закускою на вашому столі. Картопляне пюре завдяки додаванню сметани і зелені виходить дуже ніжним, а тісто на кефірі замішується за 10 хвилин і тут же готове до смаження.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Кефір – 120 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
- Масло рослинне – 60 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто на кефірі для пиріжків з картоплею. У мисці змішайте кефір, рослинне масло, яйця, сіль і розм’якшене вершкове масло.
Борошно змішайте з розпушувачем і просіяти через сито. 400 грам відразу додайте в миску, решту борошна підсипати в процесі замісу.
Тісто повинне вийти м’яким і еластичним. Зберіть його в грудку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто розділіть на частини, наповніть картопляною начинкою і зліпити пиріжки.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для пиріжків з картоплею Тісто для пиріжків на кефірі Тісто для смажених пиріжків на сковороді Тісто на кефірі без дріжджів для пиріжків смажених на сковороді Тісто на кефірі для пиріжків з картоплею Тісто на кефірі для пиріжків смажених на сковороді