Принцип приготування вак-біляшів завжди один і той же: розкатали тісто, поклали фарш і закріпили краю. А ось тісто для випічки можна приготувати різне. Тісто на майонезі має більш гладку структуру, ніж звичайне дріжджове тісто на молоці або воді.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Вода – 600 мл
- Майонез – 180 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 кг
Процес приготування:
Як почати готувати тісто на майонезі для вак-біляшів? Воду закип’ятити і остудіть, влийте її в миску.
Потім всипте сіль і перемішайте.
Далі додайте майонез і ще раз перемішайте, щоб вийшла однорідна біла маса.
В майонезну масу додайте просіяне борошно і замісіть тісто.
Коли тісто стане досить щільним, вимішуйте його руками. Воно має бути м’яким, еластичним і однорідним.
Накрийте тісто кухонним рушником і залиште на 15 хвилин, щоб тісто дійшло.
За цей час підготуйте м’ясну начинку і приступайте до формування біляшів.
Приємного апетиту!
Вак-біляші Тісто в домашніх умовах Тісто для біляшів Тісто для біляшів без дріжджів Тісто для біляшів з м'ясом Тісто для біляшів за 15 хвилин