Сьогодні я хочу запропонувати рецепт тіста на молоці як пух з дріжджами для пиріжків в духовці. Воно виходить надзвичайно ніжним, як пух. Найчастіше я використовую повітряне тісто для приготування пиріжків в духовці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 650 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто на молоці як пух з дріжджами для пиріжків в духовці? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування тіста для пиріжків.
В глибоку ємність всипте необхідну кількість цукрового піску.
Потім налийте необхідну кількість попередньо підігрітого до теплого стану молока. Скориставшись віночком, ретельно перемішайте.
Після чого додайте сухі дріжджі.
Добре перемішайте і влийте рослинне масло.
В окрему ємність просійте необхідну кількість пшеничного борошна через дрібне сито.
Потім в центрі зробіть поглиблення. Посоліть.
Після чого тонкою цівкою влийте рідкі інгредієнти.
Ретельно перемішайте тісто.
Після чого тісто добре вимісити руками і скрутіть у великий ком.
Помістіть його в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою. Залиште тісто піднятися.
Коли тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі, трохи обімніть його і залиште піднятися ще раз.
тісто розділіть на однакові частини. Викладіть улюблену начинку і сформуйте акуратні пиріжки. Викладіть їх на деко.
Помістіть його в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріжки 40 хвилин.
Готові пиріжки обережно вийміть з духовки і трохи остудіть.
Улюблені пиріжки на молоці з дріжджами подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для пиріжків Дріжджове тісто на молоці для пиріжків в духовці Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків з капустою Тісто на молоці без яєць для пиріжків Тісто на молоці для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків на молоці