Сьогодні я хочу запропонувати рецепт тіста на молоці як пух з дріжджами для пиріжків в духовці. Воно виходить надзвичайно ніжним, як пух. Найчастіше я використовую повітряне тісто для приготування пиріжків в духовці.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 650 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто на молоці як пух з дріжджами для пиріжків в духовці? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування тіста для пиріжків.

В глибоку ємність всипте необхідну кількість цукрового піску.

Потім налийте необхідну кількість попередньо підігрітого до теплого стану молока. Скориставшись віночком, ретельно перемішайте.

Після чого додайте сухі дріжджі.

Добре перемішайте і влийте рослинне масло.

В окрему ємність просійте необхідну кількість пшеничного борошна через дрібне сито.

Потім в центрі зробіть поглиблення. Посоліть.

Після чого тонкою цівкою влийте рідкі інгредієнти.

Ретельно перемішайте тісто.

Після чого тісто добре вимісити руками і скрутіть у великий ком.

Помістіть його в поліетиленовий пакет або оберніть харчовою плівкою. Залиште тісто піднятися.

Коли тісто досить підніметься і збільшиться в об’ємі, трохи обімніть його і залиште піднятися ще раз.

тісто розділіть на однакові частини. Викладіть улюблену начинку і сформуйте акуратні пиріжки. Викладіть їх на деко.

Помістіть його в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте пиріжки 40 хвилин.

Готові пиріжки обережно вийміть з духовки і трохи остудіть.

Улюблені пиріжки на молоці з дріжджами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для пиріжків Дріжджове тісто на молоці для пиріжків в духовці Тісто без яєць для пиріжків Тісто для пиріжків з капустою Тісто на молоці без яєць для пиріжків Тісто на молоці для пиріжків з картоплею Швидке тісто для пиріжків на молоці