Для приготування піци необхідно замісити тісто і приготувати начинку. У начинці найчастіше використовується м’ясо, ковбаси та овочеве асорті. А тісто може бути, як дріжджовим, так і бездріжджовим. Останній варіант виходить більш швидким, але не менш смачним.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Кефір – 100 мл
  • Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло соняшникова 20 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати тонке тісто для піци на кефірі, в миску просійте борошно і розбийте одне яйце.

Додайте в миску кефір і соняшникова олія.

Далі всипте сіль, цукор і соду. Добре перемішайте всі інгредієнти, у вас повинно вийти еластичне тісто.

Тісто розкачати в тонкий корж, додайте начинку, посипте тертим сиром і відправте в духовку.

Приємного апетиту!

Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци на кефірі Тонке тісто для піци Тонке тісто для піци на кефірі як у піцерії