Для приготування піци необхідно замісити тісто і приготувати начинку. У начинці найчастіше використовується м’ясо, ковбаси та овочеве асорті. А тісто може бути, як дріжджовим, так і бездріжджовим. Останній варіант виходить більш швидким, але не менш смачним.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Кефір – 100 мл
- Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сода харчова – 1 щіпка
- Яйце – 1 шт.
- Масло соняшникова 20 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати тонке тісто для піци на кефірі, в миску просійте борошно і розбийте одне яйце.
Додайте в миску кефір і соняшникова олія.
Далі всипте сіль, цукор і соду. Добре перемішайте всі інгредієнти, у вас повинно вийти еластичне тісто.
Тісто розкачати в тонкий корж, додайте начинку, посипте тертим сиром і відправте в духовку.
Приємного апетиту!
Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів Тісто для піци на кефірі Тонке тісто для піци Тонке тісто для піци на кефірі як у піцерії