З безлічі варіантів тортів з печива без випічки в цьому рецепті вам пропонується приготувати торт з сирним кремом та свіжими ягодами полуниці. Полуниця надасть торту неповторний смак, і у вас вийде чудовий десерт для спекотних літніх днів. Для цього торта потрібні свіжі продукти і хорошої якості.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво – 24 шт.
- Сир – 350 гр.
- Молоко коров’яче – 0.5 склянки
- Масло вершкове – 4 ст. л.
- Сметана – 5 ст. л.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Полуниця – 200 гр.
- Лимонна цедра – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування торта без випічки печива з сирним кремом? Спочатку приготуйте сирний крем для торта. У чашу блендера покладіть сир, додайте до нього вказане в рецепті кількість сметани, вершкового масла, цукру і лимонної цедри.
Ці інгредієнти перемішайте і потім збийте до однорідного стану.
Для формування торта візьміть плоске велике блюдо або піднос. В невелику тарілку налийте молоко. Кожне печиво умочіть в молоко і викладіть на піднос шаром в 6 штук. На кожне печиво покладіть столову ложку сирного крему і акуратно розподіліть його по поверхні.
Таким чином сформуйте три шари печива з трьома шарами сирного крему.
Потім залишилися намажте кремом боки і верх торта.
Торт декоруйте свіжою полуницею, цедрою лимона і свіжим базиліком.
Торт помістіть в холодильник на 5 годин, щоб печиво добре просочилося кремом. Після закінчення цього часу торт з печива з сирним кремом можете подати до столу.
Їжте на здоров’я!
Торти