Не придумати рецепту для торта легше, ніж варіант з печива, сметани й цукру. Просто подрібніть печиво, змішайте зі сметанним кремом і дайте час просочитися. Відмінний десерт з приємним смаком буде дуже до речі на домашньому чаюванні.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво пісочне – 600 гр.
  • Сметана 20% – 300 мл
  • Цукор-пісок – 70 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта з крихти печива без випічки зі сметаною? Кілька печеньок залиште цільними, з них буде сформовано корж-основа і верхній стій. Печиво подрібніть в крихту з допомогою блендера. Відкладіть 5-6 столових ложок крихти для посипання торта.

Сметану збийте з цукром до стану густого крему. Відкладіть 5 столових ложок крему для оформлення торта.

Змішайте пісочну крихту і крем.

Форму для торта застелити харчовою плівкою.

На дно викладіть корж з печива.

Викладіть на печиво суміш крему і крихти, утрамбуйте.

Зверху зробіть останній шар із цілих печеньок, змастіть його кремом і помістіть на 1-1,5 години в холодильник.

Після того, як торт просочиться, вийміть його з форми, змастіть з усіх боків кремом і посипати крихтою. Торт готовий.

Приємного апетиту!

Торти