Не придумати рецепту для торта легше, ніж варіант з печива, сметани й цукру. Просто подрібніть печиво, змішайте зі сметанним кремом і дайте час просочитися. Відмінний десерт з приємним смаком буде дуже до речі на домашньому чаюванні.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво пісочне – 600 гр.
- Сметана 20% – 300 мл
- Цукор-пісок – 70 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування торта з крихти печива без випічки зі сметаною? Кілька печеньок залиште цільними, з них буде сформовано корж-основа і верхній стій. Печиво подрібніть в крихту з допомогою блендера. Відкладіть 5-6 столових ложок крихти для посипання торта.
Сметану збийте з цукром до стану густого крему. Відкладіть 5 столових ложок крему для оформлення торта.
Змішайте пісочну крихту і крем.
Форму для торта застелити харчовою плівкою.
На дно викладіть корж з печива.
Викладіть на печиво суміш крему і крихти, утрамбуйте.
Зверху зробіть останній шар із цілих печеньок, змастіть його кремом і помістіть на 1-1,5 години в холодильник.
Після того, як торт просочиться, вийміть його з форми, змастіть з усіх боків кремом і посипати крихтою. Торт готовий.
Приємного апетиту!
Торти