Кабачковий торт – ситна закуска для всієї родини. Страва, начинений сиром і помідорами, обов’язково оцінять ваші близькі за сніданком або сімейним ланчем.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки (великий) – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 180 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Для того щоб приготувати торт з кабачків з сиром і помідорами, натираємо кабачок. Збиваємо до нього яйця, додаємо борошно, сіль, перець і подрібнену зелень. Замішуємо тісто. Починаємо обсмажувати млинці на сковороді.

Смажимо на помірному вогні до рум’янцю. Млинці мають бути готовими всередині, тому не поспішаємо їх знімати зі сковороди.

Майонез змішуємо з подрібненими зубчиками часнику. Формуємо торт. Спершу кабачковий млинець, потім майонезна заправка і дрібно порізані помідори. Можна посипати зеленню або спеціями.

Накриваємо помідорний шар ще одним млинцем, обмазуємо майонезом і щільно обсипаємо натертим сиром.

Повторюємо шари. Верхній можна прикрасити сиром, помідором і зеленню. Потім даємо тортику трохи охолонути, нарізаємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Кабачки з сиром Пиріг з кабачків на сковороді Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків Торт з кабачків з помідорами