Цей торт з крекеру можна назвати однією з різновидів Мурашника. Готується він також на основі згущеного молока. Найголовніше в цьому рецепті – це дати десерту добре просочитися.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Крекери пшеничні – 400 гр.
- Молоко згущене – 150 – 220 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування торта з крекерів без випічки зі згущеним молоком. Крекер подрібніть блендером або товкачиком.
Змішайте пісочну крихту зі згущеним молоком.
Перекладіть піщану масу в миску і добре утрамбуйте.
Потім переверніть миску і викладіть торт на плоске блюдо, зверху ще раз змастіть його згущеним молоком.
Поставте торт в холодильник на кілька годин. Смачне і просте ласощі готовий.
Приємного апетиту!
Торти