Цей торт з крекеру можна назвати однією з різновидів Мурашника. Готується він також на основі згущеного молока. Найголовніше в цьому рецепті – це дати десерту добре просочитися.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Крекери пшеничні – 400 гр.
  • Молоко згущене – 150 – 220 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування торта з крекерів без випічки зі згущеним молоком. Крекер подрібніть блендером або товкачиком.

Змішайте пісочну крихту зі згущеним молоком.

Перекладіть піщану масу в миску і добре утрамбуйте.

Потім переверніть миску і викладіть торт на плоске блюдо, зверху ще раз змастіть його згущеним молоком.

Поставте торт в холодильник на кілька годин. Смачне і просте ласощі готовий.

Приємного апетиту!

Торти