Смачний і ситний печінковий торт стане прикрасою будь-якого столу. Після приготування закуски необхідно настоятися, щоб шари просочилися часниковим соусом


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яловича печінка – 500 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Часник – 2 головки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – на кінчику ножа
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування торта з яловичої печінки з часником смачний! Печінку промити, обітріть паперовим рушником і покладіть в миску з холодним молоком на 30 хвилин. Цибулю і часник звільніть від лушпиння.

Складіть печінка, порізану великими частинами, і крупно нарізану цибулю в блендер. Перемолите до однорідної консистенції кашки.

Перекладіть масу в окрему миску. Розбийте в неї яйця.

Борошно просійте і всипте в тісто.

Посипте сіллю і перцем і добре змішайте всі інгредієнти.

Розігрійте сковороду, змастіть її маслом і викладайте тісто з допомогою ополоника. Обсмажте млинці з двох сторін до повної готовності і дайте їм трохи охолонути.

Майонез змішайте з пропущеним через прес часником. Складіть млинці стопкою, промазуючи кожен щедро часниковим соусом. Поставте торт в холод на 2 години або більше. Наріжте охолоджену закуску на порції і ставте на стіл.

Приємного апетиту!

Печінковий торт Печінковий торт з часником Печінковий торт з яловичої печінки Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з яловичої печінки Торти