Перевагою тортика з печива з сиром і згущеним молоком є швидкість його приготування, так як не треба випікати коржі. Це ласощі не вимагає багато інгредієнтів, тільки важливо, щоб згущене молоко була якісною і сир не рідким. Сирна паста для торта не підходить. Додамо для особливого аромату до торту банани.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печиво – 700 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Варена згущене молоко – 350 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 ст.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта з печива без випічки з сиром і згущеним молоком? Згущене молоко і сир перекладіть в чашу блендера і збийте на невеликій швидкості до стану однорідного крему.

Крем можете ароматизувати ваніліном або цедрою цитрусових.

Для формування торта візьміть велике блюдо або іншу плоску посуд. На дно блюда нанесіть тонкий шар крему, інакше торт зісковзне.

Молоко підігрійте до кімнатної температури і перелийте його в мисочку.

В тепле молоко умочіть печиво і викладіть в один шар на блюді.

На печиво викладіть рівним шаром приготований крем.

На крем викладіть нарізану на кружечки банан і покрийте його сирним кремом. Таким чином по черзі і в три шари укладіть все печиво і банани.

Верх торта змастіть кремом і декорують по своєму смаку подрібненим печивом або шоколадною стружкою.

Приготований торт з печива без випічки з сиром і згущеним молоком на 2 години помістіть в холодильник, щоб печиво добре просочилося кремом. Потім ваш десерт можете подати до столу.

Їжте на здоров’я!

Торти