Торт з печива з заварним кремом і бананом дуже просто приготувати в домашніх умовах. Найзручніше таке ласощі робити в рознімної формі, але якщо у вас такої немає, не турбуйтеся, підійде будь-яка миска або каструля з відповідним діаметром.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 1200 мл
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Йогурт – 350 мл
- Суміш для пудингу – 4 пакету
- Банан – 5 шт.
- Печиво савоярді – 400 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Вершки 33% – 250 мл
- Ванілін – 1 ч. л.
- Цукрова пудра – 20 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування торта з печива без випічки з заварним кремом і бананом? З молока, цукру і суміші для пудингу приготуйте крем. Змішайте ці інгредієнти в каструлю і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи. Після того, як крем загусне, зніміть з вогню і приберіть його в прохолодне місце, щоб він охолов.
Вершкове масло збийте міксером до пишноти. Продовжуючи збивати, введіть в нього охолоджений пудинг. Потім частинами додайте йогурт і доведіть крем до однорідності.
Печиво розламайте на більш дрібні частини і змішати з кремом.
В роз’ємну форму викладіть половину маси печива з кремом.
Потім покладіть шар з часточок бананів.
Зверху викладіть другу частину печива з кремом. Поставте торт в холодильник для просочення на 6-8 годин. Перед подачею прикрасьте торт по своєму смаку.
Приємного апетиту!
Торти